Un tânăr de 26 de ani s-a spânzurat în Mangalia. Ce au găsit poliţiştii în buzunarul băiatului

Un tânăr de 26 de ani din Mangalia s-a spânzurat cu fotografia unei fete în buzunar. Trupul lui a fost găsit fără suflare de un localnic, în apropierea insulei din zonă, informează România TV.

24 mai 2015, 07:52

Descoperirea a fost făcută de un bărbat care trecea prin zona insulei din Mangalia, acolo unde tânărul era spânzurat. Când l-a văzut, bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat oamenii legii.

Citeşte şi Poliţist, găsit spânzurat într-o pădure de lângă Târgu Jiu. Ce a scris în biletul de adio

La faţa locului s-a deplasat imediat o ambulanţă, însă medicii nu au putut să constate decât că tânărul era decedat de mai multe ore.

Poliţiştii care au venit la faţa locului şi care au deschis o anchetă în acest caz au găsit în buzunarul tânărului o fotografie cu o fată. Astfel se ia în calcul prima variantă, cum că acest tânăr s-ar fi sinucis din dragoste.

Citeşte şi Un băiat de 13 ani a fost găsit spânzurat în podul casei


Mihai Tolontan avea 26 de ani, era angajat ca militar în Forţele Navale, dar era deprimat din cauza unei tinere. A fost găsit duminică dimineaţă în zona cunoscută „la insulă”, un loc de la marginea Oraşului, dar aproape de casa sa. Îşi legase un fular de o creangă de copac aflată la aproximativ 1,5 metrii de sol şi s­-a chinuit să se spânzure, fiind găsit aproape în genunchi. 

Tânărul avea într­-un buzunar poza unei tinere. Poza acesteia a postata­-o şi pe pagina sa de socializare înainte cu câteva minute de a se sinucide cu mesajul „Te­-am iubit, sufletul meu!!!”. La scurt timp, a mai urmat o postare: „Cred că îmi ajunge” şi melodia „Alături de Îngeri” a celor de la 3 Sud Est. Tânărul mai postase pe 17 mai mesajul „Să nu îţi fie frică de moarte. Nu doare la fel ca viaţa!”, dar prietenii l­au luat în glumă. Acum nimănui nu îi vine să creadă de ceea ce a fost în stare.