Un tânăr dezbrăcat, găsit fără suflare şi cu capul zdrobit. Anchetatorii cred că a fost ucis

Un tânăr de aproximativ 30 de ani a fost găsit, joi dimineaţă, fără suflare și cu capul zdrobit, la colţul unui bloc din Oradea.

09 nov. 2017, 10:11
Un tânăr dezbrăcat, găsit fără suflare şi cu capul zdrobit. Anchetatorii cred că a fost ucis

UPDATE: Tânărul găsit mort în spatele blocului a fost identificat. Victima are 27 de ani, iar primele date arată că , foarte probabil, crima a avut loc în cu totul alta parte. Anchetatorii au audiat deja mai mulţi suspecţi.

UPDATE: Poliţiştii şi procurorii din Bihor au început o anchetă în cazul unui tânăr care se presupune că a fost ucis, el fiind găsit dezbrăcat, doar în lenjerie intimă, şi cu capul zdrobit, pe o stradă din municipiul Oradea.

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău, a declarat că procurorii bihoreni au deschis o anchetă în acest caz pentru omor şi a fost conturat deja un cerc de suspecţi.

Potrivit sursei citate, anchetatorii au identificat victima, fiind vorba de un tânăr din Oradea în vârstă de 27 de ani, necăsătorit.

Un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină, în jurul orei 9, prin numărul de urgență 112, însă nu a mai putut face nimic pentru victimă.

„Este vorba de o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 30 de ani, care a fost găsită cu un traumatism sever la nivelul capului, care i-au provocat leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat pentru presa locală șeful SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Bărbatul nu avea acte la el.

La fața locului au fost mobilizate echipaje de polițiști, de la serviciile Criminalistic și Investigații Criminale, în frunte cu adjunctul șefului Poliției Bihor, comisarul șef Adrian Bucur, care anchetează împrejurările evenimentului.

Tânărul a fost găsit dezbrăcat, doar în lenjerie intimă, și are capul crăpat.

Potrivit observator.tv, cadavrul era la colțul unui bloc, sub un copac, cam la 10 metri de pista de biciclete de pe malul peței. Locul este înconjurat cu bandă galbenă, iar curioșii nu sunt lăsați să se apropie.

Deocamdată nu se cunoaște identitatea bărbatului. Polițiștii au adus un câine de urmă și fac scotociri inclusiv pe malul Peței, ancheta fiind, însă, îngreunată de ploaie.