Un tânăr din Bistriţa-Năsăud, în comă după ce a fost lovit de un şofer beat VIDEO

Un tânăr de 24 de ani din Bistriţa Năsăud de zbate între viaţă şi moarte, după ce un şofer băut l-a lovit în plin sâmbătă noapte. Accidentul s-a întâmplat la doar 10 metri de casa tânărului, sub privirile îngrozite ale soţiei şi fiicei de doi ani. Bărbatul lăsase fetiţa din braţe, cu doar câteva secunde înainte de a fi lovit.

24 feb. 2013, 06:25
Un tânăr din Bistriţa-Năsăud, în comă după ce a fost lovit de un şofer beat VIDEO

Tânărul, soţia şi fetiţa sa fuseseră în vizită la un unchi, în localitatea Dumitra. Mergeau pe jos, pe marginea drumului, către casă. La 10 metri distanţă de poarta lor, bărbatul a fost izbit din plin de o maşină.

Mama tânărului spune că doar o minune a făcut ca tatăl să îşi lase fetiţa din braţe, cu doar câteva secunde înainte să fie lovit de şofer. Tânărul a căzut în şanţ şi are multiple răni. Medicii sunt rezervaţi în privinţa stării lui de sănătate.

„Victima a suferit un traumatism cerebral. Este în comă cu suspiciuni de ruptură de bază de craniu şi multiple contuzii. A fost dus la computer tomograf. Nu pot preciza deocamdată care sunt şansele lui de supravieţuire”, a declarat medicul de pe ambulanţă, Sanda Tomşa.

Accidentul s-a petrecut pe Drumul Naţional 17 C, într-o zonă în care nu exista iluminat public. Şoferul spune că bărbatul era pe mijlocul drumului. Şoferul a fost testat cu alcooltestul, iar rezultatul a fost de 0,35 mg alcool pur în aerul expirat.

„O persoană de sex masculin se deplasa în calitate de pieton, neregulamentar pe partea dreaptă a sensului de mers. Un conducător auto l-a acroşat cu partea dreaptă”, a precizat Ioan Stoian de la Poliţia din Bistriţa-Năsăud.

Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.