Un tânăr din Constanţa a căzut în gol de la etajul patru al blocului în care locuia

Un tânăr de 29 de ani din Constanţa a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut în gol de la etajul 4, de la fereastra locuinţei sale. Starea lui de sănătate este delicată. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

03 iun. 2015, 09:35
Un tânăr din Constanţa a căzut în gol de la etajul patru al blocului în care locuia

În noaptea de marţi spre miercuri, poliţiştii din Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 29 de ani a căzut de la înălţime, de la fereastra locuinţei situate la etajul 4 al unui bloc, potrivit replicaonline.ro. Acesta a fost transportat la spital, în stare gravă. Tânărul a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Familia acestuia a aflat despre cele întâmplate după ce poliţiştii au bătut la uşă, anunţând-o despre tragedie. Fiind miezul nopţii, membrii familiei dormeau şi nu au auzit bubuitura.

Potrivit apropiaţiilor tânărului, se pare că acesta nu avea probleme, nici datorii, iar în respectiva seară a stat liniştit la computer. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului. Cât despre posibilitatea unui accident, şi aici sunt semne de întrebare,, întrucât mai multe piese de mobilier erau mutate din loc, pentru a elibera spaţiul din dreptul ferestrei.