Un tânăr din Focşani a murit la spital, după ce a mâncat un hamburger

Un tânăr de 23 de ani din Focşani a murit la spital, unde a ajuns întrucât i s-a făcut rău după ce a mâncat un hamburger la un fast food din oraş. Tânărul a murit la circa 12 ore de la internare, medicii urmând să-i facă autopsia pentru a afla cauzele decesului. 

07 aug. 2019, 12:25
Un tânăr din Focşani a murit la spital, după ce a mâncat un hamburger

Tânărul de 23 de ani a venit la spital luni noapte, cu diaree severă, vărsături şi durere în epigastru. Întrebat de medici ce a mâncat, el a declarat că, înainte de a începe să se simtă rău, a mâncat un hamburger de vită la un fast food din oraş, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Focşani, Alina Cosma, citată de News.ro.

Din cauza stării în care se afla, tânărul a fost consultat de mai mulţi medici, fiind dus în Secţia de infecţioase, însă pentru că nu răspundea la niciun tratament şi continua să vomite a fost transferat la Terapie Intensivă, unde la un moment dat a început să se simtă mai bine. El a vorbit cu medicii şi cu familia care i-a fost alături pe toată perioada spitalizării, însă brusc starea lui s-a agravat.

El a suferit un şoc, iar în scurt timp inima i-a cedat. Medicii au încercat timp de o oră să îl resusciteze, dar nu l-au putut salva, a declarat  purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean „Sfântul Pantelimon” din Focşani, Alina Cosma.

„În cursul zilei de astăzi, 7 august, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea a fost sesizat cu privire la decesul unui bărbat, în vârstă de 23 de ani. Din primele cercetări a reieşit faptul că decesul celui în cauză ar fi survenit în cursul zilei de ieri, în jurul orei 17.30,  în timp ce se afla internat într-o unitate medicală din municipiul Focşani. Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cauza decesului urmând a fi stabilită după efectuarea necropsiei”, a transmis Poliţia Judeţeană Vrancea.