Bătut în plină stradă: Un tânăr din Olt, desfigurat de oamenii legii

Un tânăr din Potcoava, Olt, a ajuns cu faţa desfigurată la spital, dupa ce a fost bătut pe o stradă din oraş. Victima susţine că agresorii sunt doi poliţişti şi patru jandarmi din localitate. Tânărul spune că oamenii legii l-ar fi bătut fără motiv şi vrea acum să îi dea în judecată, scrie olttv.ro

06 feb. 2013, 13:51
Bătut în plină stradă: Un tânăr din Olt, desfigurat de oamenii legii

Victima se numeşte Ilie Ovidiu Miu şi are 26 de ani. Incidentul s-a petrecut marţi noapte, într-un cartier din oraşul Potcoava.

Tânărul susţine că se întorcea de la bar împreună cu un prieten, când o maşină a jandarmeriei a oprit lângă ei şi s-a trezit luat la bătaie din senin.

Amicul lui a reuşit să fugă, dar el a încasat o bătaie zdravănă. Tânărul a fost internat pe Secţia Chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, iar medicii spun că starea sa de sănătate este stabilă.

În urma declaraţiilor tânărului au fost declanşate anchete atât la nivelul Inspectoratului de Poliţie, cât şi la nivelul Inspectoratului de Jandarmi.

“Având în vedere faptul că instituţia noastră nu tolerează un astfel de comportament în rândul cadrelor, conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt s-a autosesizat şi a dispus constituirea unei comisii din cadrul unităţii care va efectua verificări cu privire la aspectele sesizate”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Olt.

Victima vrea acum sa îşi scoată certificat medico-legal şi să îi acţioneze în instanţă pe cei care l-au agresat.