Un tânăr din Vaslui, ARESTAT după ce a provocat un accident şi şi-a lăsat prietenul rănit să moară

Tânărul din Vaslui care a provocat un accident rutier, după care a fugit împreună cu alţi trei pasageri, în timp ce prietenul lor se zbătea între viaţă şi moarte între fiarele contorsionate, riscă şapte ani de închisoare.

26 sept. 2013, 07:59
Un tânăr din Vaslui, ARESTAT după ce a provocat un accident şi şi-a lăsat prietenul rănit să moară

Băiatul abandonat în maşină a murit la scurt timp, însă familia crede că ar putut fi salvat dacă era chemată ambulanţa. Tânărul care se afla la volan a fost arestat şi riscă şapte ani de închisoare.

Accidentul a avut loc pe drumul european E 581, în afara localităţii Banca, după ce şoferul autoturismului, un tânăr de 22 de ani, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, maşina răsturnându-se în afara carosabilului.

Ulterior, şoferul şi trei pasageri din maşină au fugit de la locul accidentului, un tânăr de 20 de ani, grav rănit, fiind abandonat pe bancheta din spate a autoturismului.

„Indiferent de situaţie, este injust şi inuman să laşi o persoană ranita într-un accident şi să fugi. Nu se poate exprima…nu sunt cuvinte pentru această durere”, a declarat tatăl victimei la România TV.

Mai mult, tânărul de 22 de ani, care a provocat tragedia, a încercat să mintă poliţiştii spunând că băiatul care a murit era la volan. Ancheta a scos la lumină adevărul, iar şoferul a fost arestat preventiv pentru ucidere din culpă și fugă de la locul accidentului.

Pentru fapta sa, tânărul riscă acum până la 7 ani de închisoare.