Un tânăr din Vaslui, suspectat că şi-a omorât tatăl, a fost prins de poliţişti

Un tânăr din comuna vasluiană Hoceni, suspectat că şi-a omorât tatăl, şi care a participat duminică la vot, a fost identificat de poliţişti şi internat la Spitalul de Psihiatrie Socola de la Iaşi. Medicii urmează să stabilească dacă aceasta are discernământ.

04 nov. 2014, 16:57
Un tânăr din Vaslui, suspectat că şi-a omorât tatăl, a fost prins de poliţişti

Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, le-a mărturisit anchetatorilor că a comis crima, dar procurorul a ezitat să-l aresteze, scrie Agerpres.

„Suspectul a fost identificat de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Potrivit acesteia, bărbatul a afirmat că şi-a ucis tatăl pe 21 octombrie, dar incoerenţa în exprimare a tânărului, care răspundea afirmativ şi la alte întrebări, nereale, i-a făcut pe anchetatori să creadă că bărbatul suferă de anumite afecţiuni psihice. La o săptămână după comiterea crimei, procurorul a decis efectuarea unei expertize psihiatrice în cazul tânărului, însă bărbatul nu a mai fost găsit la domiciliu. Acesta a fost identificat ulterior la domiciliu, după ce duminică a participat la vot.

Citeşte şi Şi-a ucis copilul cu SÂNGE RECE. Cerere ULUITOARE a familiei femeii care a ŞOCAT România