Gestul unui tânăr frizer din Arad înainte de Sărbători face înconjurul internetului. Ce a făcut David cu averea găsită pe stradă

Un tânăr frizer din Arad, David, 22 de ani, a găsit o avere pe stradă, un portofel plin cu mii de lei, euro, forinţi şi carduri bancare. Incredibil ce a făcut cu banii.

11 dec. 2019, 06:47
Gestul unui tânăr frizer din Arad înainte de Sărbători face înconjurul internetului. Ce a făcut David cu averea găsită pe stradă

Tânărul, cu rate la casă şi o viaţă nu tocmai de huzur, a preferat să-i înapoieze omului averea pierdută, scrie aradon.ro.

Gestul a fost întâmpinat cu adâncă recunoştinţă de cel care-şi pierduse portofelul, aflat la Poliţia Locală Arad.

Citeşte şi Transforma-ti portofelul intr-un magnet pentru bani. Unde sa tii portofelul si ce trebuie sa ai in el, conform principiilor feng shui

David este necăsătorit și plătitor de credit pentru apartamentul cumpărat prin programul „Prima Casă”. El s-a nimerit să găseastă pe stradă un portofel doldora cu bani, valută şi carduri bancare, însă nu l-a ţinut pentru el, deşi ar fi putut s-o facă.

De o corectitudine exemplară, tânărul s-a îndreptat către sediul Poliţiei Locale şi a făcut ceea ce orice om cu suflet mare are face, a înmânat poliţiştilor mica avere, gândindu-se, probabil la bucuria proprietarului atunci când îşi va recupera bunurile.

Proprietarul portofelului, S.M.G., un arădean în vârstă de 57 de ani, a fost contactat de către polițiștii locali pentru a-i fi înmânat portofelul pe care îl pierduse, declarându-se foarte fericit.

Tânărul frizer nu a dorit să-i fie publicată fotografia, nedorind să se laude cu gestul său.