Un tânăr, găsit mort în curtea Universităţii de Medicină şi Farmacie Cluj-Napoca VIDEO

Un tânăr din Baia Mare (25 de ani) s-a sinucis, în noaptea de joi spre vineri, la câţiva metri de Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca. Trupul său a fost găsit lângă două cutii goale de bere. Tânărul era pompier de profesie, iar tatăl lui a suferit un şoc atunci când i-a văzut trupul întins pe jos.

31 iul. 2015, 08:58
Un tânăr, găsit mort în curtea Universităţii de Medicină şi Farmacie Cluj-Napoca VIDEO

Paul Păşcălău avea 25 de ani şi era sublocotenent la ISU Maramureş. Venise la Cluj-Napoca la festivalul Untold, dar, după noaptea de distracţie, ceva i s-a întâmplat.

Cadavrul lui a fost găsit, vineri dimineaţa, în curtea catedrei de fiziologie a Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, situată în apropierea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU). Potrivit citynews.ro, tânărul a vrut, iniţial, să se spânzure de gard cu o curea, dar încercarea sa a „eşuat”, apoi a văzut în zonă două cabluri cu care şi-a dus planul la sfârşit. Lângă trupul său au fost găsite o haină, un telefon mobil şi două cutii goale de bere. Se pare că tânărul ar fi participat, joi noapte, la Untold Festival.

Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului pentru stabilirea circumstanţelor în care a survenit decesul. Trupul a fost dus la morgă, iar legiştii vor stabili dacă pompiertul a consumat droguri înainte să se sinucidă. Pompierul nu a lăsat niciun bilet de adio.

Tatăl pompierului a ajuns la locul în care fiul lui şi-a curmat viaţa cu speranţa că totul este doar un coşmar. A suferit un şoc în momentul în care şi-a văzut copilul pe jos.

Colegii de la ISU Maramureş au arborat un steag negru în faţa instituţiei şi spun că nimic din comportamentul lui Paul nu a trădat ce avea să facă.