Un tânăr gay a fost luat la bătaie de iubitul său într-o gară din Suceava pentru că l-a înşelat cu un travestit VIDEO

Un tânăr a fost luat la bătaie de iubitul său pe peronul gării din Burdujeni pentru că l-a înșelat cu un travestit, scandalul fiind aplanat de o polițistă care a intervenit hotărât și l-a pus la pământ pe agresor, punându-i apoi cătuşele.

01 dec. 2021, 17:39
Un tânăr gay a fost luat la bătaie de iubitul său într-o gară din Suceava pentru că l-a înşelat cu un travestit VIDEO

Scene violente cu accente comice s-au petrecut în noaptea de marți spre miercuri pe peronul Gării din Burdujeni, fiind implicați trei tineri, toți asumați ca homosexuali.  Un tânăr care venise să-și convingă iubitul să nu plece a devenit violent când și-a făcut apariția și travestitul pentru care urma să fie părăsit.

Cei trei s-au lovit cu gențile și aruncau cu diferite obiecte unul în altul, scandalul fiind aplanat de o polițistă care a intervenit hotărâtă și l-a încătușat pe bărbatul violent.

Agresorul este un bărbat din Galați stabilit în Suceava, care avea o relație cu un tânăr din Drobeta Turnu Severin. Acesta a decis la un moment dat să-l părăsească pentru un travestit din Timișoara, dar a fost ajuns din urmă la gară, unde s-a întâlnit cu noul iubit, îmbrăcat în femeie, cu care voia să plece la București.

Între cei trei a început un scandal, presărat cu strigăte, înjurături, genți aruncate și amenințări cu moartea. Încăierarea a început în gară și a continuat pe peron.

Cei doi polițiști care erau de serviciu în gară (agentul șef Gabriel Nicolai Moroșan, șeful Postului de Poliție TF Suceava Nord și agentul principal Alina Gabriela Pelin, șef post Poliție TF Dolhasca) au intervenit prompt și l-au imobilizat pe tânărul care se manifesta agresiv. Acesta a fost încătușat și dus în sediul Postului de Poliție din gară, unde au fost aduși și ceilalți doi implicați în scandal.

La Serviciul de Poliție Transporturi Suceava sunt încadrate cinci femei, care încearcă să facă față unei munci destul de grele, în care este nevoie, în unele momente, de intervenții în forță. În cazul de față se poate observa că polițista a avut o intervenție concretă, alături de colegul din echipaj.

Polițiștii au observat că cei trei au un comportament „altfel”. Unul din ei era travestit iar prima impresia era că este femeie. Buletinul a arătat încă că este vorba de un bărbat cu domiciliul în Timișoara.

Noul cuplu nu a vrut să depună plângere împotriva agresorului gelos, astfel încât acesta a fost doar amendat cu 300 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citeşte şi: Doi deţinuţi din Penitenciarul Botoşani au fost prinşi făcând rachiu cu o instalaţie improvizată dintr-o găleată


loading...