Un tânăr, în stare gravă la spital după ce a fost bătut de fiul unui fost procuror VIDEO

Bătaie într-un club din Râmnicu Vâlcea cu răngi şi bâte. Printre agresori se află fiul unui fost procuror din oraş. Tânărul este cunoscut pentru scandalurile de amploare cu pistoale şi săbii în care a mai fost implicat. De această dată, a băgat un om în spital după ce, împreună cu mai mulţi prieteni, l-a bătut cu bestialitate, informează România TV.

20 aug. 2015, 10:40
Un tânăr, în stare gravă la spital după ce a fost bătut de fiul unui fost procuror VIDEO

Fiul fostului procuror, însoţit de mai mulţi prieteni, l-au bătut pe tânărul de 26 de ani în baia clubului. Au profitat că acolo nu sunt camere de supraveghere şi l-au atacat.

Victima a fost lovită cu o armă alba în cap până când a căzut inconştient la pământ într-o baltă de sânge. Suspectul în acest caz este Mircea Ionescu, fiul unui fost procuror, cunoscut în oraş pentru numeroasele scandaluri în care a fost implicat.

Când am vrut să mă duc la toaletă au venit după mine. Mircea Ionescu împreună cu prietenii. Au fost vreo 7, 8 inşi. M-au bătut cu telescoapele în cap. El este băiat de procuror, are şase dosare pe rol, a intrat peste oameni în case, a dat foc, a împuşcat lumea pe stradă„, a spus victima.

Tânărul a fost găsit plin de sânge câteva minute mai târziu de un client. Culmea, nimeni nu a sunat la 112. Mai mult, victima a fost urcată într-un taxi şi trimisă acasă de unde a ajuns la spital cu maşina unei rude.

Este foarte grav, are o bulă de aer pe creier„, a spus mama tânărului.

Victima a rămas internată în spital şi urmează să fie supusă şi unei operaţii. Conflictul dintre ei ar fi însă mai vechi, iar poliţiştii au deschis şi o anchetă.

Mircea Ionescu, fiul unui fost procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, a fost vedeta unor scandaluri sângeroase petrecute în stradă, în ultimii ani. Dintre toate dosarele cu violenţă în care a fost implicat doar unul singur a ajuns însă în instanţă.

Citeşte şi Scandal monstru într-un club din Târgu Jiu. Un procuror şi un poliţist au fost snopiţi în bătaie