Un tânăr, în stare gravă la spital, după ce a fost găsit în şoc hipotermic şi hemoragic

Un tânăr de 25 de ani, din localitatea vasluiană Lipovăţ, a fost dus în stare gravă la spital, miercuri seară, după ce a fost găsit de către vecini zăcând în curtea locuinţei sale, în şoc hipotermic şi hemoragic, cu artera femurală tăiată cu o sticlă de către fratele său, în urma unei altercaţii.

08 ian. 2014, 20:43
Un tânăr, în stare gravă la spital, după ce a fost găsit în şoc hipotermic şi hemoragic

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, tânărul a suferit un şoc hemoragic după ce a pierdut foarte mult sânge în urma tăieturii făcute de către fratele său în timpul unei altercaţii între cei doi, potrivit Mediafax.

Abandonat în curtea locuinţei, vasluianul a intrat şi în şoc hipotermic din cauza temperaturii scăzute, fiind găsit de către vecini în stare de inconştienţă.

Vecinii l-au băgat pe tânăr în locuinţă şi apoi au chemat asistentul medical din sat, care i-a făcut o hemostază provizorie pentru a opri sângerarea. În acelaşi timp, s-a solicitat şi o ambulanţă, care l-a preluat pe pacient în stare gravă, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui„, a declarat, miercuri, medicul Dan Ungureanu, din cadrul SAJ Vaslui.

Poliţiştii vasluieni au declanşat o anchetă în acest caz pentru a stabili gradul de vinovăţie al fratelui tânărului cu artera femurală secţionată.