Un tânăr, rănit grav la scăldat, a fost transportat la Bucureşti cu un elicopter SMURD

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Tufeni, judeţul Olt, a fost preluat vineri seara de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la un spital din Bucureşti. Tânărul a suferit răni grave în timp ce se afla la scăldat.

02 aug. 2013, 17:47
Un tânăr, rănit grav la scăldat, a fost transportat la Bucureşti cu un elicopter SMURD

Tânărul a mers vineri la scăldat într-un lac din comuna Tufeni şi s-a lovit în timp ce a sărit în apă, suferind fracturi la coloana cervicală şi alte leziuni în zona gâtului şi capului. El a fost preluat de un echipaj de Ambulanţă şi, din cauza rănilor considerate a fi grave de către echipele de salvatori, a fost solicitat un elicopter SMURD pentru a-l transporta pe tânăr la un spital din Capitală. Aparatul de zbor a venit de la Craiova şi a preluat pacientul de pe stadionul 1 Mai din Slatina, scrie Agerpres.

În cursul acestei săptămâni au mai avut loc accidente la scăldat, victimele fiind copii cu vârste de 12 şi 13 ani. Joi, un băiat de 12 ani, din Fălcoiu, s-a înecat în heleşteul din localitate, iar la începutul săptămânii un copil de 13 ani din comuna Osica s-a înecat în râul Olteţ.

Citeşte şi O fetiţă cu arsuri grave pe corp a fost adusă la Bucureşti cu un elicopter SMURD