Un tânăr s-a sinucis după ce i-a trimis pe Facebook fostei sale iubite o fotografie. Fata a sunat disperată la 112

Un tânăr de 29 de ani, din localitatea vasluiană Creţeşti, s-a sinucis după ce i-a trimis pe Facebook fostei sale iubite o fotografie cu un ştreang. Femeia a fost cea care a alertat Poliţia după ce fostul său iubit nu a mai răspuns la telefon, el fiind găsit spânzurat într-o magazie a locuinţei sale.

27 iul. 2017, 17:45
Un tânăr s-a sinucis după ce i-a trimis pe Facebook fostei sale iubite o fotografie. Fata a sunat disperată la 112

Un tânăr de 29 de ani a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei sale. Poliţiştii au fost alertaţi de către fosta iubită a băiatului. Fata a sunat la numărul de urgenţă 112 în momentul în care a constatat că fostul său iubit nu-i mai răspunde la telefon, în condiţiile în care acesta îi trimisese pe Facebook o fotografie cu un ştreang.

Femeia a anunţat telefonic Poliţia şi a cerut ajutor, întrucât locuia într-un alt sat faţă de cel al tânărului de 29 de ani.

„În momentul în care a fost găsit de către poliţişti, bărbatul era decedat. În cauză, conform procedurilor, s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat, joi, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Silvia Manta.

Tânărul de 29 de ani se întorsese recent din Germania, unde fusese mai mulţi ani la muncă.


loading...