Un tânăr s-a spânzurat după ce părinţii l-au certat că merge la biserica ortodoxă

Un tânăr din comuna Iaslovăţ a fost găsit spânzurat. Dorin Solovăstru, de 23 de ani, a fost găsit în dimineaţa zilei de 13 aprilie 2015, spânzurat cu bretelele de la pantaloni, într-un copac de lângă pârâul din spatele casei sale.

16 apr. 2015, 10:00
Un tânăr s-a spânzurat după ce părinţii l-au certat că merge la biserica ortodoxă

Descoperirea macabră a fost făcută de un localnic care trecea prin zonă, scrie obiectivdesuceava.ro. Localnicii aveau o părere bună despre Dorin Solovăstru, însă se pare că acesta s-a plâns mai multor persoane despre faptul că a avut mai multe conflicte verbale şi chiar fizice cu părinţii, din cauza confesiunii religioase alese de tânăr.

Citeşte şi Un hunedorean a recurs la două metode de sinucidere pentru a fi sigur că nu mai scapă

Familia acestuia este de confesiune penticostală, însă Dorin Solovăstru a preferat să meargă în noaptea de Inviere la biserica ortodoxă din Iaslovăţ, iar a doua zi a mers din nou la slujba organizată de preoţii ortodocşi. Părinţii săi l-au certat pentru că mergea la biserica ortodoxă şi nu la cea penticostală, iar duminică se pare că tânărul a fost şi bătut de părinţi. Dorin nu a mai putut trăi într-o astfel de teroare astfel că a decis să-şi pună capăt zilelor.

Citeşte şi Adolescenta din Vrancea care s-a sinucis, mesaje CUTREMUĂTOARE pe Facebook

El s-a urcat într-o răchită din apropierea casei şi s-a spânzurat cu bretelele de la pantaloni, fiind îmbrăcat în pantaloni scurţi şi tricou. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care şi-a pierdut tânărul viaţa.