Un tânăr și-a pierdut viața într-un accident cumplit în Arad. Tragedia s-a produs după ce mașina în care se afla a fost izbită de un tren

Un tânăr din Arad a murit într-o tragedie greu de imaginat. Mașina în care se afla a fost implicată într-un accident cumplit, fiind izbită în plin de un tren. Băiatul nu a avut nicio șansă să supraviețuiască, pierzându-și viața pe loc în mormanul de fiare.

14 feb. 2023, 16:28
Un tânăr și-a pierdut viața într-un accident cumplit în Arad. Tragedia s-a produs după ce mașina în care se afla a fost izbită de un tren
Accident Arad

Un tânăr din Arad și-a pierdut viața într-un accident cumplit. Acesta a murit pe loc după ce mașina în care se afla a fost izbită în plin de un tren. Tânărul care se afla pe scaunul din deapta nu a avut nicio șansă de supraviețuire, iar șoferul se află în stare foarte gravă la spital. Șoferul grav rănit și corpul neînsuflețit al tânărului au rămas blocate în mașina care se transformase într-un pachet de fiare. Accidentul a avut loc în localitatea Nădab, pe DN79.

Citește și: Accident grav în Bucureşti: Un şofer băut a făcut praf o maşină de poliţie FOTO şi VIDEO

Șoferul în vârsta de 33 de ani a fost dus de urgență la spital, deoarece avea nevoie de îngrijiri medicale. În tren se aflau 60 de persoane, însă, din fericire, niciuna nu a fost rănită. Nici mecanicul de locomotivă nu a necesitat intervenția medicilor.

Accidentul a avut loc ieri, 13 februarie, iar Detașamentul de Pompieri Ineu- Garda 2 Chișineu-Criș a intervenit în jurul orei 17:45. La fața locului a fost nevoie și de intervenția unei autospeciale pentru descarcerare și de un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

Atât șoferul, cât și mecanicul de locomotivă au fost testați cu aparatul etilotest și niciunul dintre aceștia nu consumase băuturi alcoolice, conform declarațiilor din partea IPJ Arad. De asemenea, a fost deschis și un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cauzele producerii accidentului urmează să fie stabilite cu exactitate.

Accident similar la Suceava

Acesta nu a fost singurul incident de acest fel care a avut loc ieri. Și în Suceava două femei și-au pierdut viața într-un accident similar. Acesta a avut loc în comuna Prelipca, pe drumul comunal DC64 Salcea- Prelipca. Mașina în care se aflau cele două femei a fost lovită de trenul Interregio 1655 București- Suceava și s-a oprit, într-un stâlp, la peste 100 de metri de locul impactului. Pe lângă cele două femei, în mașină se mai aflau și doi copii, unul de doi ani și unul de patru. Cei doi au ajuns la spital, pentru a primi îngrijirile medicale de care aveau nevoie.

Pasagerii au fost cei care i-au scos pe cei doi copii din mașină, iar condorm declarațiilor lor, cel mic se afla în scaunul special pentru copii și s-a ales doar cu câteva răni ușoare, iar fetița de 4 ani, avea semne vitale, însă nu era conștientă. Autoritățile încearcă să își dea seama cum s-a produs accidentul, din moment ce semnalele luminoase și cele auditive erau funcționale.

Citește și: FOTO. Primele efecte ale cutremurului de 5,7 din Gorj. „S-a mişcat toată clădirea, n-am mai trăit aşa ceva!”