Un tânăr trebuie să plătească 10.000 de euro fiicei unei judecătoare. Ce poze a postat cu ea pe internet

Un tânăr din Timişoara a fost trimis în judecată după ce a şantajat-o pe fosta iubită, fiica unei judecătoare din Timişoara, cu poze indecente pentru a o determina pe fată să se întoarcă la el. Bărbatul a fost condamnat cu suspendare şi obligat la plata unor daune de 10.000 de euro.

24 oct. 2015, 05:45
Un tânăr trebuie să plătească 10.000 de euro fiicei unei judecătoare. Ce poze a postat cu ea pe internet

Vlad Coşereanu a fost ridicat de mascaţi în toamna anului trecut şi a fost trimis în judecată, fiind acuzată că a spart contul de Facebook al fostei sale iubite, fiica unei judecătoare din Timişoara, şi a şantajat-o pe fată cu poze indecente pentru a o forţa să se întoarcă la el.

Acuzat de accesul ilegal la un sistem informatic şi şantaj, tânărul a fost pus sub acuzare şi pentru pornografie infantilă, fata fiind minoră în perioada în care cei doi au avut o relaţie. Mai mult decât atât, la percheziţiile poliţiştilor ce la Crimă Organizată, acasă la Coşereanu a fost găsit şi un cartuş cu glonţ, tânărul fiind pus sub acuare şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În urma procesului judecat pe fond la Tribunalul Timiş, Coşereanu a fost condamnat pentru toate infracţiunile de care este acuzat la doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioadă de trei ani. De asemenea, judecătorii l-au obligat pe tânăr la plata unei sume de 10.000 de euro daune morale pentru fosta iubită, potrivit adevarul.ro.

Nemulţumit de sentinţă, Vlad Coşereanu a făcut apel, care s-a judecat la Curtea de Apel Timişoara. Magistraţii de aici au menţinut sentinţa, hotărând în mod definitiv să îl condamne pe Vlad Coşereanu la doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare şi plata unei sume de 10.000 de euro daune morale.