Un tată BOLNAV PSIHIC şi-a bătut copiii până când i-a băgat în spital

Patru copii cu vârste cuprinse între şase şi zece ani, din judeţul Covasna, au ajuns la spital, după ce au fost loviţi de tatăl lor. Poliţiştii, care au deschis o anchetă în acest caz, au spus că părinţii minorilor sunt cunoscuţi cu probleme psihice.

20 nov. 2013, 13:22
Un tată BOLNAV PSIHIC şi-a bătut copiii până când i-a băgat în spital

Un bărbat din comuna covăsneană Zagon a sunat la 112 şi a sesizat că patru fraţi au fost loviţi de către tatăl lor, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Covasna, Nicoleta Marin, citat de Mediafax.

Poliţiştii au început cercetările în acest caz, cei patru copii fiind transportaţi, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Sfântu Gheorghe. Cei patru fraţi vor rămâne internaţi în spital în următoarele zile, iar după externare cazul lor va fi preluat de Direcţia Judeţeană de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Covasna.

Părinţii minorilor sunt cunoscuţi cu probleme psihice, iar al cincilea copil al lor se află într-un centru de plasament de mai mult timp.

Tatăl copiilor este cercetat, în stare de libertate, de poliţiştii din comuna Zagon pentru lovire şi rele tratamente aplicate minorilor, primele cercetări arătând că „este o situaţie care persistă”.

CITEŞTE ŞI: Peste 3.000 de copii au fost abuzaţi, exploataţi sau neglijaţi în primele trei luni ale anului