Un tată singur îşi creşte cei ŞAPTE COPII cu doar 600 de lei pe lună. Află-i povestea TRISTĂ VIDEO

Un bărbat de 48 de ani din Oşeşti, judeţul Vaslui, creşte şapte copii cu doar 600 de lei pe lună. Bărbatul a fost părăsit de soţie şi este bolnav de inimă, dar e gata să facă orice pentru ca micuţii să meargă la şcoală şi să nu le lipsească mâncarea de pe masă.

21 apr. 2014, 12:41
Un tată singur îşi creşte cei ŞAPTE COPII cu doar 600 de lei pe lună. Află-i povestea TRISTĂ VIDEO

Rar găseşti o familie atât de unită ca cea a lui Dumitru Hanu. Bărbatul îşi creşte singur cei şapte copii într-o casă sărăcăcioasă din comuna Oşeşti. Cel mai mic are 3 ani, iar cel mai mare, 18.

Am grijă de copiii mei, mai ales de asta mică, mai ceva ca de ochii din cap. Şi vreau până cresc mari să îi cresc aşa cum trebuie„, spune bărbatul.

Soţia l-a părăsit pe Dumitru acum trei ani şi de atunci n-a mai dat niciun semn de viaţă. Copiii cei mici nici nu şi-o mai amintesc pe femeie, dar nu le lipseşte, pentru că tatăl lor are grijă de toate.

Am crescut copiii cum am putut, cu muncă prin sat. Mă mai duc cu căruţa, mai duc la nişte moşnegi nişte apă. Mă mai ajută băiatul. Când am eu treabă, fac mâncare, el mai face pe-afară. Spăl, mă ajută fetiţa când vine acasă de la liceu„, a povestit bărbatul la România TV.

Viaţa familiei Hanu este o luptă continuă pentru supravieţuire. Lunar le vin în casă doar 600 de lei, din ajutorul social şi alocaţii. Şi totuşi, copiii sunt îngrijiţi şi se ţin de carte.

Deşi putea să îi dea pe copii în grija statului, bărbatul spune că nu îşi poate închipui viaţa fără ei şi că nu va renunţa la luptă.