Un taximetrist a găsit portofelul unor bătrâni şi l-a dus la poliţie: N-aş mai fi dormit nicio noapte, tot restul vieţii

Un tanar taximetrist din Barlad, Vaslui, a oferit o lectie memorabila intr-un judet care, din pacate, ocupa un loc fruntas la violuri, talharii si crime. Bărbatul a găsit un portofel şi l-a dus la poliţie.

20 dec. 2016, 09:18
Un taximetrist a găsit portofelul unor bătrâni şi l-a dus la poliţie: N-aş mai fi dormit nicio noapte, tot restul vieţii

Toni Panaite lucreaza la o firma de taximetrie din Barlad si, in urma cu doua zile, era de serviciu. In cursul dupa-amiezii a preluat o comanda, in masina lui urcandu-se o femeie si un barbat, ambii varstnici.

Clientii au spus ca vor sa ajunga la Gara Barlad si, dupa ce au fost lasati la destinatie, soferul a constatat ca pe bancheta din spate se afla un portofel.

„Prima data am deschis portofelul sperand ca o sa gasesc un act de identitate. Nu stiam cine sunt cele doua persoane, asa ca habar nu aveam unde sa le duc bunul. Nu am scotocit prea mult prin portmoneu, dar am vazut ca in el erau bani, asa ca am hotarat sa il duc imediat la politie. Am dat o declaratie in care am povestit tot ce s-a intamplat, apoi oamenii legii au stabilit ca in portofel erau 327 de lei si o chitanta de la o firma de cablu, cu ajutorul careia au reusit sa identifice proprietarii. Niciodata nu mi-as insusi bunul altei persoane. Am doi copii, iar Dumnezeu e acolo sus si vede. Cum sa iau banii unor batrani? N-as mai fi dormit nicio noapte, tot restul vietii. Ma bucur ca portofelul, cu tot cu bani, a ajuns la cine trebuia si sper ca, macar de Sarbatori, toti care vor fi in situatia mea, vor proceda ca mine”, a spus taximetristul, potrivit stirilekanald.ro.