Un taximetrist A MURIT în timp ce se certa cu un şofer FOTO

Un taximetrist de 58 de ani a murit, duminică seară, după ce a avut o altercaţie cu un şofer. Totul a pornit, în jurul orelor 19.30, când Silviu C., de 34 de ani a vrut să-şi parcheze maşina pe locul său de parcare. Nu a putut, însă, pentru că era blocat de Gheorghe M., de 58 de ani, care se afla, în zona Km 4-5, la volanul unui taxi şi care aştepta clienţi.

12 ian. 2015, 09:08
Un taximetrist A MURIT în timp ce se certa cu un şofer FOTO

Între cei doi bărbaţi a izbucnit un conflict, scrie cugetliber.ro. Bărbatul de 34 de ani a sunat la 112 pentru a anunţa că i-a fost luat locul de parcare şi a izbucnit un conflict. Poliţiştii ajunşi la faţa locului i-au spus taximetristului să se legitimeze.

Citeşte şi TRAGEDIE în lumea FOTBALULUI: Unul dintre cei mai promiţători jucători din lume a murit la 20 de ANI

În acel moment, acestuia i s-a făcut rău şi a căzut în stradă. La faţa locului a ajuns imediat un echipaj SMURD, care i-a acordat primul ajutor bărbatului de 58 de ani. După aproximativ o oră de resuscitări, bărbatul a fost declarat decedat. Diagnosticul medicilor a fost cel de stop cardio respirator.

Citeşte şi Aşa îţi dai seama că vei suferi curând un atac de cord. Iată toate semnele prevestitoare de infarct

Trupul neînsufleţit a fost depus la Morga Cimitirului Central pentru efectuarea necropsiei. În urma examinării exterioare, bărbatul nu prezenta urme de violenţă. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 5.