Un taximetrist şi o clientă au murit, după ce şoferul a virat la stânga fără să se asigure

Accident cumplit noaptea trecută în localitatea Băleşti, judeţul Gorj. Un taximetrist şi pasagera din spatele maşinii au murit după ce şoferul taxiului a virat la stânga pe stradă, dar nu s-a asigurat, şi taxiul a fost lovit în plin de o altă maşină care efectua o depăşire.

26 aug. 2022, 09:38
Un taximetrist şi o clientă au murit, după ce şoferul a virat la stânga fără să se asigure

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, taximetrist, și o femeie de 42 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, pasager în autoturism, au murit joi seara într-un accident produs pe DN 67 Bălești.

Potrivit IPJ Gorj, polițiștii au stabilit că un bărbat de 38 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Bălești, din direcția Târgu-Jiu – Motru, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers la stânga, moment în care a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din comuna Telești, care circula în aceeași direcție de mers și se angajase în depășirea regulametară a acestuia, scrie gorjexpress.ro.

Citeşte şi: Tragediile se țin lanț pe șoselele din România. O familie întreagă a fost spulberată pe DN4: ”Uite, băi, disperarea din oameni ce face! Copii morţi!”

Taximetrul a fost proiectat la câţiva metri distanţă, în gardul unei case. Atât şoferul, cât şi pasagera au rămas încarceraţi. Femeia de 42 de ani a murit pe loc. Şoferul a fost resuscitat minute bune, dar nu a putut fi salvat.

Conducătorul auto de 31 de ani fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Citeşte şi: Accident cu un autobuz STB. Trei persoane au ajuns la spital, după ce un sofer ar fi trecut pe roșu