Un TIR a luat foc după ce a intrat într-un cap de pod pe DN1. Pasagerul din dreapta este căutat după ce s-a aruncat în râul Olt

Un TIR a luat foc după ce a intrat într-un cap de pod pe DN1, în judeţul Sibiu. Şoferul a scăpat nevătămat, dar pasagerul din dreapta a sărit din TIR. El a fost găsit mort după mai multe ore de căutări.

23 oct. 2019, 04:59

UPDATE: Tânărul de 27 de ani care a căzut în râul Olt după ce TIR-ul în care se afla s-a lovit de un parapet a fost găsit mort. Accidentul teribil s-a petrecut în județul Sibiu, iar mastodontul a luat foc după impact. A fost o operațiune contracronometru pentru găsirea victimei. Din păcate el a fost găsit fără suflare după 10 ore de la impact.

Ştirea iniţială:

Echipaje de pompieri militari ale ISU Sibiu şi două echipaje Smurd pe DN1 au intervenit de urgenţă în zona localităţii Bradu, unde un TIR a lovit un cap de pod, după care a luat foc, scrie news.ro.

Citeşte şi Un TIR încărcat cu chipsuri, distrus într-un incendiu, în Giurgiu

În Tir se aflau 2 persoane, şoferul şi un pasager. Incendiul se manifesta generalizat şi a fost localizat de către pompierii militari. TIR-ul mergea către Braşov, fiind condus de catre un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Bucureşti, care nu a fost rănit.

Salvatorii îl caută pe pasagerul din dreapta, un bărbat în vârstă de 27 de ani, tot din Bucureşti, care a sărit din autovehicul. În acţiune este implicat şi un echipaj de pompieri cu o barcă pneumatică, pentru că se presupune că a sărit în râul Olt.

Traficul este complet blocat.