Un TIR s-a răsturnat pe Valea Oltului. Două persoane au fost rănite

Traficul rutier pe DN 7, între localităţile Tălmaciu şi Boiţa din judeţul Sibiu, blocat, luni, după ce un TIR s-a răsturnat, a fost reluat după aproximativ o oră. Cei doi şoferi răniţi au fost scoşi din autotren de către echipajul de Descarcerare şi transportaţi la spital.

27 mai 2013, 06:24
Un TIR s-a răsturnat pe Valea Oltului. Două persoane au fost rănite

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Ovidiu Bratoşin, a declarat că cele două persoane rămase încarcerate în TIR-ul răsturnat pe DN 7 între localităţile Boiţa şi Tălmaciu au fost scoase din autotren de către echipajul de Descarcerare şi transportate la spital, scrie Mediafax.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu, Decebal Todăriţă, a afirmat că starea răniţilor este bună.

„La Unitatea Primiri Urgenţe au ajuns doi bărbaţi, de 37 şi 38 de ani, cetăţeni turci, care au suferit traumatisme cranio-cerebrale uşoare, escoriaţii şi contuzii. Sunt încă în investigaţii, se toaletează şi se pansează escoriaţiile, dar, cel mai probababil, nu vor rămâne internaţi”, a declarat Decebal Todăriţă.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au anunţat că traficul pe DN 7, în zona accidentului, a fost reluat pe ambele sensuri, după aproximativ o oră.

Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs întrucât şoferul TIR-ului înmatriculat în Turcia nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, iar autovehiculul s-a răsturnat, atât el cât şi şoferul de rezervă fiind răniţi.

Autotrenul s-a răsturnat, luni dimineaţă, pe DN 7, între localităţile Tălmaciu şi Boiţa din judeţul Sibiu, două persoane au fost încarcerate, iar traficul a fost blocat pe ambele sensuri.

Citeşte şi TIR cu ciment răsturnat pe carosabil, în Cluj VIDEO