Un traficant arestat în lipsă se ascundea chiar în casa unui poliţist

Traficanţii de ţigări din Botoşani sunt mână în mână cu cei puşi să apere frontiera. O dovedeşte un alt caz petrecut anul acesta cu un tânăr din Păltiniş, Ionuţ Marius A., care, arestat în lipsă pentru contrabandă şi dat în urmărire generală, şi-a găsit ascunzătoarea în locuinţa unui poliţist de frontieră din Suceava.

31 mart. 2015, 09:08
Un traficant arestat în lipsă se ascundea chiar în casa unui poliţist

Condamnat în trecut pentru furturi, Ionuţ Marius A. şi-a găsit o nouă îndeletnicire după ce a ieşit din puşcărie-contrabanda cu ţigări, scrie monitorulbt.ro. Pe 11 ianuarie, tânărul a mai încercat să aducă un transport, dar fiind surprins de poliţiştii de frontieră, acesta a abandonat coletul şi a fugit. Arestat în lipsă de magistraţii Judecătoriei Darabani, Ionuţ Marius A. şi-a găsit ascunzătoarea chiar în gospodăria unui poliţist de frontieră, Doru A. de 45 de ani, agent în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Izvoarele Sucevei.

Citeşte şi A vrut să treacă GRANIŢA cu o VALIZĂ, însă autorităţile l-au oprit. Ce avea în ea este incredibil VIDEO

A stat aici mai bine de trei săptămâni, timp în care poliţistul de frontieră l-a determinat pe un coleg de serviciu să acceseze bazele de date încercând să afle date despre tânăr. În acest mod, agentul a aflat informaţii folosite de anchetatori în încercarea de a-l depista pe Ionuţ Marius A., informaţii pe care i le-a comunicat şi botoşăneanului. Acestea nu l-au ajutat prea mult pe tânăr, fugarul fiind prins şi încarcerat pe 5 februarie.

Citeşte şi DETALII TERIFIANTE din dosarul traficanţilor de cerşetori din Suceava. Cum erau AMENINŢATE victimele

Ieri, a fost ridicat de şi poliţistul de frontieră, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore.