Un transsexual a botezat un copil în Arad. Cum au reacţionat preoţii când au aflat că naşa este, de fapt, bărbat VIDEO

În plin scandal legat de homosexualitate, la Arad un transsexual a botezat un băiețel într-o biserică ortodoxă. Nu a suflat o vorbă nimănui despre faptul că sub straiele femeieşti se ascunde un bărbat, iar preoţii au luat foc când au aflat.

16 nov. 2016, 09:41
Un transsexual a botezat un copil în Arad. Cum au reacţionat preoţii când au aflat că naşa este, de fapt, bărbat VIDEO

Transsexualul Simona a boteaat un copil într-o biserică din Arad, informează România TV. Simona a fost naşă împreună cu un alt bărbat. Preoţii şi-au dat seama însă că naşa avea, de fapt, altă identitate, şi au răbufnit.

Citeşte şi Incredibil ce a făcut o femeie după ce a descoperit că soţul o înşală cu un bărbat. „Am fost devastată, dar…” VIDEO

„Eu chiar mi-am dorit copilul asta sa il duc crestineste in fata la altar la Dumnezeu. Doar Dumnezeu ma poate judeca. Altcineva nimeni. Nu cred in preoti. Cred in Dumnezeu dar nu cred in preoti”, a spus Simona. 

În plin scandal legat de homosexualitate, preşedintele Klaus Iohannis vrea un referendum pe tema definirii familiei în Constituţie.

Citeşte şi Premierul Canadei, la paradă gay

„Mi se pare o decizie inteleapta sa se faca un referendum in primavara. Daca toate partidele doresc sa fie de partea coalitiei pentru familie inaseamna ca acolo se promoveaza cel mai bine toleranta”, a spus preşedintele Klaus Iohannis. 

Potrivit rânduielilor bisericii, botezul se face de către un credincios ortodox, care să corespundă normelor ortodoxiei. În cazul în care există o problemă de moralitate, acea persoană nu poate fi acceptată ca naş.