Un turist din Bucureşti s-a ÎNECAT pe litoral. Alte 10 persoane au fost salvate de la înec

Un bărbat de 64 de ani şi-a piedut viaţa, luni, în staţiunea Eforie, după ce a fost luat de curenţii puternici din mare. Alţi zece turişti, printre care şi cinci copii, au fost salvaţi de la înec în ultimul moment.

26 aug. 2014, 06:04
Un turist din Bucureşti s-a ÎNECAT pe litoral. Alte 10 persoane au fost salvate de la înec

Un turist de 64 de ani din București și-a pierdut viața după ce s-a avântat în valuri, în dreptul unei plaje neamenajate din Eforie și fără salvamari, potrivit reporterntv.ro.

Până la orele amiezii, salvamarii din Jupiter și Venus au scos din apă 10 turiști în pericol de înec, din care 5 copii.

„Copiii erau singuri în apă și părinții pe mal”, a spus Dan Macau, salvamar.

Alarma pe plajele din sudul litoralului s-a dat încă de dimineață, când în toate stațiunile dintre Olimp și Mangalia s-a arborat steagul roșu care interzice îmbăierea. Salvamarii abia apucaseră să intre în serviciu când li s-a cerut ajutorul pentru a scoate din apă un turist din București, tras de curenți în largul mării, la Jupiter.

CITEŞTE ŞI A prins în undiţă un RECHIN URIAŞ, dar a rămas fără el după ce o BESTIE MARINĂ l-a furat VIDEO

S-au luptat cu marea și l-au adus la mal. Era însă inconștient iar un elicopter SMURD l-a transportat la Spitalul de Urgență Constanța. Nu a trecut o oră și, în aceeași zonă, o mamă și-a pus în pericol copiii.

„Băiețelul de aproximativ 5 ani și cu fata de 16 ani, i-a tras de pe dig și am reușit cu greu să-i scoatem pentru că erau curenți foarte puternici”, a spus Sorin Anghel, salvamar.