Un ucigaş controversat este la un pas de libertate VIDEO

Criminalul emo din Hunedoara, care la doar 16 ani şi-a ucis iubita cu sânge rece, ar putea fi eliberat. Tânărul a stat în spatele gratiilor 5 ani din cei 9 pe care i-a primit ca pedeapsă. Acum însă judecătorii i-au aprobat cererea de eliberare condiţionată, iar procurorii au făcut recurs, informează România TV.

24 mart. 2014, 17:18
Un ucigaş controversat este la un pas de libertate VIDEO

În 2008, Lucian avea 16 ani şi era adept al curentului emo. Era îndrăgostit de iubita sa Oana, iar când fata l-a anunţat că-l părăseşte el a ucis-o cu sânge rece. „O secundă de nebunie”, zice tatăl său.

Bărbatul îşi aşteaptă acum fiul acasă. L-a iertat de mult pentru crima comisă şi este convins că poate avea o viaţă normală de acum înainte. Lucian are 22 de ani şi poate ieşi din închisoare pentru că a executat mai bine de jumătate din pedeapsa de 9 ani de închisoare pe care a primit-o. Magistraţii i-au acceptat cererea de eliberare contiţionată.

Citeşte şi Româncă UCISĂ de iubit în Italia. Bărbatul s-a fotografiat cu cadavrul fetei şi a trimis poza familiei

 

„A admis solicitarea de eliberare şi a dispus eliberarea condiţionată a condamnatului”, a declarat Maria Holohos, purtător de cuvânt Judecătoria Deva.

„Persoana privată de libertate este în continuare încarcerată, urmând ca după ce se pronunţă instanţa de judecată, să luăm şi noi măsurile care se impun”, a precizat Florin Beraru, purtător de cuvânt Penitenciarul Barcea.

Procurorii au contestat decizia de eliberare a tânărului, iar o sentinţă definitivă va fi dată de Tribunalul Hunedoara.

Citeşte şi O bătrână a fost ucisă cu perna de o nepoată venită în vacanţă din Suedia