Un UCIGAŞ PLĂTIT a dezvăluit poliţiei lista sa de preţuri. Cât cerea ca să OMOARE un OM FOTO

Un ucigaş plătit din Italia, arestat recent de poliţie, a dezvăluit lista sa de preţuri autorităţilor, făcând o serie de declaraţii şocante.

09 mart. 2015, 15:42

Giancarlo Orsini, un bărbat 48 de ani, era un ucigaş plătit care a rezolvat o serie de probleme pentru mafie între anii 2013 şi 2014. Preţurile sale variau între 3.500 de euro, pentru o simplă bătaie, în timp ce o crimă costa 25.000 de euro, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Doi români care făceau parte din MAFIA ITALIANĂ, căutaţi de poliţie

Stilul său era relativ simplu. El ajungea la locul faptei pe scuter furat şi purtând cască de protecţie şi ochelari de soare. Ulterior anunţa că este călăul şi trăgea. Astfel, pe Cinzia Pugliese, o cosmeticiană de 61 de ani, a împuşcat-o picioare, în salonul ei, pentru 3.500 de euro. Pe Frederico Di Meo, un dealer de cocaină de 37 de ani care a intrat în conflict cu o bandă de albanezi, l-a împuşcat, pentru 17.000 de euro, în piept şi în cap, în faţa unui supermarket. Pe Sesto Corvini, un cămătar care se ocupa şi de dezvoltări imobiliare, l-a împuşcat în maşină, undeva în suburbiile Romei, primind pentru asta 25.000 de euro. Poliţa a precizat că l-a prins pe Orsini după ce un scuter furat şi folosit într-un jaf a fost identificat la locuinţa sa, acolo unde au mai fost găsiţi ochelarii de soare stropiţi cu sânge şi arma folosită în atacuri.

Citeşte şi ŞOCANT. A fost arestat după ce a postat mai multe fotografii pe FACEBOOK: Sunt criminal PLĂTIT FOTO