Un val de aer polar va lovi România. Când se schimbă vremea

Noiembrie începe cu vreme frumoasă şi caldă în sudul României, în timp ce în zonele înalte sunt aşteptate ninsori. Din 5 noiembrie, un val de aer polar va pune stăpânire pe toată ţara.

02 nov. 2021, 13:06
Un val de aer polar va lovi România. Când se schimbă vremea

Un val de aer polar va lovi România. Când se schimbă vremea. Noiembrie începe cu vreme frumoasă şi caldă în sudul României, în timp ce în zonele înalte sunt aşteptate ninsori. Din 5 noiembrie, un val de aer polar va pune stăpânire pe toată ţara.

Un val de aer polar va lovi România. Când se schimbă vremea

Meteorologul Elena Mateescu a anunţat într-o intervenţie la România TV cum va fi vremea în urmptioarea perioadă. „Primele zile din noiembrie vom avea temperaturi peste mediile multianuale, cu temperaturi chair şi de 22 de grade în sudul României. În a doua săptămână de noiembrie este aşteptat un nou val de frig, fiind posibile minime sub 0 grade în centrul ţării şi posibil chiar ninsori în zonele de munte mai joase”, a declarat specialistul la România TV.

Prognoza meteo 1 – 14 noiembrie. Temperaturi de până la 21 de grade la începutul intervalului, apoi vremea se răceşte şi vin ploile

Luna noiembrie începe cu ploi şi vânt puternic şi cu ninsori în zonele înalte de munte, dar şi temporar cu temperaturi mai ridicate decât în mod normal. În a doua săptămână de noiembrie este aşteptat, însă, un nou val de frig.

PROGNOZA NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2021. Un ciclon loveşte România, veşti proaste de Sărbătorile de iarnă