Un vânzător ambulant din Constanţa şi-a omorât pe stradă verişoara de doar 15 ani. Motivul, HALUCINANT

Un bărbat a fost condamnat la 15 ani ani de închisoare pentru omor al unui membru al familiei, dar decizia nu este definitivă și urmează a se judeca apelul.

14 iun. 2019, 07:41
Un vânzător ambulant din Constanţa şi-a omorât pe stradă verişoara de doar 15 ani. Motivul, HALUCINANT

Inculpatul a declarat că este vânzător ambulant, desfăcându-și produsele în diverse localități de pe raza județului Tulcea și a județelor învecinate, scrie replicaonline.ro.

În după-amiaza zilei de 24.02.2017, în jurul orei 16,00, sus-numitul a revenit acasă de la un târg, soția sa relatându-i că se certase cu tânăra S.R. (verișoara inculpatului) pe fondul unor aspecte familiale exterioare obiectului cauzei. În aceeași zi, în jurul orei 16,45, inculpatul a ieșit la stradă pentru a merge la un magazin să cumpere alimente. La rândul său, victima, trimisă în același scop la magazinul din cartier de mătușa sa, se deplasa și ea pe aceeași stradă, intersectându-se cu vărul său.

Citeşte şi O grupare de proxeneţi, destructurată de procurorii DIICOT Brăila

În momentul în care a întâlnit-o, potrivit rolii.ro, inculpatul i-a reproșat victimei că i-a amenințat soția și după un schimb de replici, s-a apropiat de victimă, mai întâi a apucat-o cu mâna stângă de gulerul capotului de culoare roșie pe care îl purta și i-a aplicat lovituri, timp de aproximativ 2-3 minute la nivelul capului(față, ceafă).

Apoi, apucând-o de păr a continuat să o lovească cu piciorul în zona abdomenului și, deși victima era căzută, a continuat cu lovituri în zona costală și a pieptului. După aceea i-a băgat capul între picioare și i-a aplicat lovituri cu pumnii în spate, încetând doar la intervenția martorului S.S., care, l-a întrebat pe inculpat dacă vrea să o omoare. Inculpatul i-a răspuns „las-o să moară”.

Victima a început să agonizeze, să facă spume la gură, spunând cu un glas stins: „Am să mor”. Ceea ce, din păcate, s-a și întâmplat. Medicii legiști au constatat că moartea a fost una violentă, din cauza ruperii unui chist hepatic, din pricina loviturilor. Minora a fost dusă repede la spital, dar nu s-a mai putut face nimic pentru ea.