Un vasluian, MUTILAT PE VIAŢĂ după ce a fost bătut crunt VIDEO

Un bărbat din Huşi, judeţul Vaslui, a fost atacat cu bestialitate de doi indivizi la o terasă. A fost lovit cu un pahar în faţă şi riscă să nu mai vadă cu un ochi. Agresorii sunt cercetaţi în stare de libertate, iar victima se teme că în orice moment, ar putea cădea din nou în mâinile lor.

02 aug. 2013, 05:54
Un vasluian, MUTILAT PE VIAŢĂ după ce a fost bătut crunt VIDEO

Iulian Diaconu, în vârstă de 37 de ani, se afla la o întâlnire cu foştii colegi de clasă, la un local din Huşi. La un moment dat, a ieşit pe terasă, unde a avut o discuţie în contradictoriu cu o persoană. În conflict au intervenit doi indivizi, care l-au luat la bătaie.

„Am fost agresat violent, lovit cu un pahar în globul ocular, care mi-a fost secţionat în două. Agresorii au sărit asupra mea ca nişte vandali. Am fost pur şi simplu călcat în picioare”, a declarat Iulian Diaconu.

Victima va avea nevoie de patru luni de îngrijiri medicale. Medicii spun că sunt slabe şanse ca bărbatul să mai poată vedea cu ochiul lovit. El a depus plângere la poliţie împotriva agresorilor. „Faţă de cele două persoane, poliţiştii au luat măsura reţinerii, fiind prezentate ulterior la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi, unde s-a dispus cercetarea acestora în stare de libertate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Victima a spus că, atâta timp cât agresorii sunt liberi, nu se simte în siguranţă. El a făcut o plângere împotriva măsurii de cercetare în libertate.