Un vegan care a refuzat vaccinul din cauză că serul a fost testat pe animale a murit după două săptămâni de luptă cu virusul.

Glynn Steel împlinise de două luni vârsta 55 de ani și plănuia să se pensioneze și să petreacă mai mult timp călătorind și îngrijind animalele pe care le iubea. Nu a mai apucat să facă nimic din toate acestea, fiind răpus de coronavirus.

29 nov. 2021, 15:55
Un vegan care a refuzat vaccinul din cauză că serul a fost testat pe animale a murit după două săptămâni de luptă cu virusul.

Glynn Steel era vegan şi a refuzat vaccinarea anti-Covid pentru că serul a fost testat pe animale. Înainte să moară, a petrecut mai bine de două săptămâni la terapie intensivă și a implorat asistentele să-l vaccineze în timp ce lupta pentru viața sa, dar era prea târziu pentru a-l salva.

Ultimele sale cuvinte către soția Emma au fost: „Nu m-am simțit niciodată atât de rău, mi-aș fi dorit să fiu vaccinat”.

Citeşte şi Germania vrea să introducă vaccinarea obligatorie şi carantina. Ministrul Sănătăţii: Germanii vor fi „vaccinaţi, vindecaţi sau morţi” până la sfâşitul iernii

Soţia sa, Emma, ​​în vârstă de 50 de ani, care este vaccinată cu ambele doze, e îngrozită că trebuie să confrunte singură „un viitor gol” și îi îndeamnă pe toţi să se vaccineze. „Insist ca toți cei pe care mă cunosc să facă vaccinul. Ultimul lucru pe care mi l-a spus Glynn a fost „Nu m-am simțit niciodată atât de rău, mi-aș fi dorit să fi făcut vaccinul”, a spus ea. „El a implorat vaccinul când a fost la terapie intensivă, dar medicii i-au spus că este prea târziu”, a adăugat Emma.

„Era un suflet foarte blând, era vegan și nu dorea să se vaccineze anti-Covid pentru că serul a fost testat pe animale”, a mai explicat soţia lui Glynn.

Citeşte şi Asistentul de la autopsie care a filmat sacii cu morții de COVID, declarație cutremurătore: ”Asta înseamnă imunizare naturală. Nevaccinații sunt cei care mor, nu cei vaccinați”