Un viceprimar din Dolj, cercetat pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Viceprimarul localităţii doljene Secu este cercetat în libertate pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind acuzat că a fost implicat într-un scandal alături de alte patru persoane.

24 iul. 2013, 18:13
Un viceprimar din Dolj, cercetat pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore şi apoi eliberat de instanţă, astfel că va fi cercetat în stare de libertate, potrivit Mediafax.

Constantin Popescu, de 47 de ani, din loclaitatea doljeană Secu, este viceprimarul localităţii, el fiind acuzat că, în noaptea de 20 spre 21 iulie, a fost implicat într-un scandal la o horă câmpenească ce a avut loc în localitatea Şumandra.

Potrivit primelor date, pe fondul consumului de alcool, viceprimarul şi alte două perosoane s-ar fi luat la bătaie cu alţi doi bărbaţi.

„Nicio persoană nu a avut nevoie de spitalizare, dar pentru că incidentul a avut loc într-un spaţiu public, toate cele cinci persoane au fost acuzate de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cu toţii au primit ordonanţe pentru 24 de ore, iar astăzi (n.r. – miercuri) instanţa a decis cercetarea acestora în stare de libertate, cu precizarea că li s-a interzis deplasarea în afara graniţelor ţării”, a declarat Adrian Căpraru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Atât viceprimarul, cât şi ceilalţi patru participanţi la scandal sunt cercetaţi în stare de libertate pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.