Un viceprimar din Prahova a luat Bacalaureatul la 47 de ani. „Trebuie să faci lucrurile atunci când trebuie”

Cristian Biton, viceprimarul comunei prahovene Păulești, tocmai a luat Bacalaureatul, la o vârsta de 47 de ani. Viceprimarul din Păulești a absolvit cursurile Liceului Tehnologic Constantin Cantacuzino din Băicoi și a obținut media 6.51 la BAC, având note de 6.3 la română, 7 la matematică sau 6,25 la biologie.

24 iul. 2019, 14:37
Un viceprimar din Prahova a luat Bacalaureatul la 47 de ani. „Trebuie să faci lucrurile atunci când trebuie”

Viceprimarul explicat de ce a luat Bacalaureatul atât de târziu și a mărturisit că are planuri importante în ceea ce privește școala.

“Adevărul este că, până să devin viceprimar, nu am avut nevoie de această diplomă. Eu am lucrat la Distrigaz, ca operator. Am muncit și nu am de ce să-mi fie rușine cu asta. Când am obținut mandatul, am simțit că este de datoria mea să-mi completez studiile. Am luat bacalaureatul și m-am și înscris la facultatea de management din cadrul universității din Ploiești“, a explicat viceprimarul din Păulești.

Pentru mine era un mare nod în gât de când am venit la Primărie. Viceprimarul a reuşit să obţină la Bacalaureat o medie generală de 6,51, având 6,3 la Limba şi Literatura Română, 7 la Matematică şi 6,25 la Biologie. Eu mă mulţumeam şi cu 6,01. A fost binişor, urmează altă etapă acum. Dar la 47 de ani este foarte greu. Cristian Biton, viceprimarul comunei Păulești, județul Prahova Viceprimarul, care s-a înscris acum la Facultatea de Management din cadrul UPG Ploieşti, le transmite tuturor să nu amâne să dea acest examen: Trebuie să faci lucrurile atunci când trebuie, când nu ai cine să te împingă de la spate e greu.