Un vlogger din Oradea a pus un copil de 10 ani să conducă o maşină: „Gata, gata, că mi-e frică cu tine! Băi, conduci prea tare” VIDEO

Un bărbat a pus un copil de 10 ani să conducă o maşină puternică în parcarea unui magazin din Oradea.

28 oct. 2019, 06:34
Un vlogger din Oradea a pus un copil de 10 ani să conducă o maşină: „Gata, gata, că mi-e frică cu tine! Băi, conduci prea tare” VIDEO

Vloggerul GajuKyd, pe numele real Virgil Halacu, a scandalizat internetul, scrie ebihoreanul.ro. El a postat sâmbătă pe reţelele de socializare un video în care un copil de 10 ani, descris ca un fan de-al său, conduce un Audi A6, chiar în parcarea magazinului Brico Depot, din Oradea.

„Gata, gata, gata, că mi-e frică cu tine!”

Maşina, cu un motor puternic, i-a aparţinut chiar lui Halacu jr. Între timp, după cum spune el în videoclip, autoturismul a fost cumpărat de un orădean al cărui băiat de 10 ani este un fan al vloggerului. Aşa că Halacu a decis că e o bună idee să facă un video cu maşina condusă de micul său suporter!

Citeşte şi Atenţie şoferi, dacă dormiţi la volan din cauza alcoolului sau drogurilor riscaţi puşcăria. Chiar dacă maşina este oprită

În înregistrare se vede clar cum băiatul, timorat puţin de faptul că este filmat, urcă la volan şi, după un scurt instructaj, începe să conducă maşina în parcarea magazinului. Vloggerul îi spune cum să vireze, cum să se asigure şi ce traseu să folosească, cerându-i la început să nu ia viteză prea tare.

La un moment dat, însă, GajuKyd îi spune copilului să accelereze, iar acesta se conformează. „Gata, gata, gata, că mi-e frică cu tine! Băi, tu conduci prea tare. Mamă, fanul meu conduce fosta mea maşină, nu cred la ce s-a ajuns”, spune apoi vloggerul.

În imagini se vede clar că parcarea nu era închisă publicului, ba chiar numeroase maşini erau parcate, iar la un moment dat se vede în fundal chiar şi un autobuz OTL.

Poliţiştii s-au autosesizat

Într-o singură zi, videoclipul a adunat pe YouTube aproape 80.000 de vizualizări şi numeroase comentarii laudative.

Totuşi, au fost mulţi şi cei care l-au criticat pe Halacu jr. pentru inconştienţa de care a dat dovadă. Acestea au apărut pe Facebook, unde vloggerul a postat o fotografie cu copilul şi o trimitere către videoclip.

Între timp, însă, vloggerul a şters postările de pe Facebook şi videoclipul de pe YouTube, vrând probabil să şteargă urmele aventurii sale.

Cert este că poliţiştii bihoreni au început o anchetă. „În urma apariţiei imaginilor respective în spaţiul public, din dispoziţia şefului Inspectoratului de Poliţie Bihor, poliţiştii bihoreni s-au sesizat din oficiu, şi efectuează cercetări urmând ca, în funcţie de rezultat, să fie luate măsuri legale în consecinţă”, a declarat comisar-şef Alina Fărcuţa, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor.

„Băieţii răi”

Nu este pentru prima oară când GajuKyd, fiul lui Virgil Halacu, cunoscut proprietar de case de schimb valutar şi de amanet, are postări scandaloase pe reţelele de socializare.

În primăvară, el a publicat pe Instagram o înregistrare cu mai mulţi juniori cu fiţe, printre care celebrul Victoraş Micula, făcând drifturi, curse de maşini cu 220 km/h pe centura Oradiei, dar şi trageri cu un pistol mitralieră AK-47, într-o hală părăsită, iar apoi pe una din supratraversările de la intrarea în Oradea.

Poliţiştii au deschis şi atunci o anchetă, ceea ce pe GajuKyd l-a determinat să reacţioneze tot pe reţelele de socializare, unde a pretins că arma era una airsoft. Totodată, vloggerul a spus că seara respectivă pentru el a fost unică.