Un zidar a câştigat la loto 105 milioane de euro. Incredibil ce şi-a cumpărat prima dată

Un zidar a câştigat la loto 105 milioane de euro. Pe ce a cheltuit primii bani vedeţi un pic mai jos.

13 dec. 2019, 06:54
Un zidar a câştigat la loto 105 milioane de euro. Incredibil ce şi-a cumpărat prima dată

Englezul Steve Thomson a luat nu mai putin de 105 milioane de euro dupa ce a nimerit numerele norocoase la loto, scrie sport.ro. Steve si sotia sa au devenit unii dintre cei mai bogati oameni din Marea Britanie. Au incasat al 9-lea cel mai mare premiu din istoria loteriei britanice. Steve e acum mai sus in topul banilor decat Bale de la Real Madrid sau decat alte staruri mondiale din Premier League.

Citeşte şi LOTO, LOTO 6 DIN 49. REZULTATE LOTO NOROC JOKER 12 decembrie 2019

Zidarul n-are de gand sa-si schimbe stilul de viata. A continuat sa mearga la munca! Mai mult, cand a decis sa-si cumpere o masina a investit intr-una second hand, si nu intr-una care sa fie macar noua! A fost primul lucru pe care si l-a luat din banii castigati!

„Sunt acelasi om si asa vreau sa raman. Incerc sa termin ce mai am de terminat inainte de Craciun. Fac tot posibilul ca asta sa se intample”, a spus Steve intr-un interviu pentru Mirror.

El si sotia sa, Lenka, au 3 copii. Familia a aflat luna trecuta despre castigul imens de la loterie. Lenka a renuntat la serviciul pe care-l avea intr-un magazin din apropierea casei unde locuieste