Român dat în urmărire generală după ce ar fi ucis doi copii în Ecuador

Românul era angajat ca zidar de o familie din Ecuador și a fost lăsat singur în casă cu cei trei copii. Bărbatul, care este recidivist, a omorât doi dintre frații, o fată de 10 ani şi un băiat de 14 ani. La crime ar fi asistat mezinul familie, un băiat de doar 5 ani. 

17 dec. 2019, 09:20
Român dat în urmărire generală după ce ar fi ucis doi copii în Ecuador

Părinții victimelor au plecat joi într-o călătorie la Ibarra, în timp ce copiii au rămas singuri acasă. Când s-au întors, i-au găsit morţi pe doi dintre copii. Cadavrele băiatului în vârstă de 14 ani şi al fetei de 10 ani zăceau într-o baltă de sânge. Poliţia a anunţat că unul dintre cadavre avea lovituri la mână şi la cap, iar celălalt o tăietură adâncă la gât. Potrivit presei locale, cel de-al treilea copil al familie, un băiat în vârstă de 5 ani, ar fi povestit că l-a văzut pe Adrian. S. cum îi ucide fraţii.

În acest moment, Adrian S., în vârstă de 33 de ani, de naționalitate română, pe care familia îl angajaze pentru lucrări de zidărie, este dat în urmărire, fiind considerat principalul suspect. Vineri, acesta nu a mai ajuns la locuinţa familiei pentru a-şi termina lucrările de zidărie, fapt ce a ridicat suspiciuni asupra lui. Presa din Ecuador scrie că românul fusese de curând eliberat din închisoare şi e posibil ca mobilul crimelor să fi fost furtul.

Un judecător a emis un mandat de urmărire generală şi capturare şi dacă va fi prins şi găsit vinovat de cele două crime, românul poate fi condamnat la o pedeapsă maximă de 40 de ani de închisoare.