Una dintre cele mai bogate femei din Rusia a murit într-un accident aviatic. Deţinea a doua cea mai mare companie din ţară

Un accident aviatic a avut loc în Frankfurt. Natalia Fileva, preşedinta companiei aviatice S7, a doua cea mai mare după Aeroflot, a murit în urma tragicului eveniment.

01 apr. 2019, 06:37

Natalia Fileva avea 55 de ani şi era deţinătoarea unei averi impresionate, estimată la aproximativ 600 milioane dolari. Ea era considerată a fi a patra cea mai bogată femeie din Rusia.

S7 Airlines, compania pe care odeţinea, cunoscută şi ca Siberia Airlines, are o flotă de 96 de avioane, care operează pe rute din Europa şi Asia.

Avionul, dotat cu un singur motor destinat zborurilor private, s-a prăbuşit în timpul aterizării pe aerodromul din Egelsbach, duminică, la ora locală 15.30 (ora 16.30, ora României). Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei, aeronava avea şase locuri, iar la bordul ei erau doi pasageri şi un pilot. Avionul decolase din Franţa, a luat foc şi s-a prăbuşit.

Autorităţile ruse şi cele internaţionale urmează să ancheteze accidentul. Nu există informaţii despre cauzele care au dus la prăbuşirea avionului.