Una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood, internată într-o clinică de psihiatrie

Actriţa Catherine Zeta-Jones s-a internat luni, la iniţiativa sa, într-o clinică specializată în tratarea tulburărilor maniaco-depresive. Soţia lui Michael Douglas a anunţat în 2011 că suferă de tulburare bipolară, o boală caracterizată prin episoade de euforie urmate de momente de depresie. Ea a mai fost internată de-a lungul timpului în spitale de psihiatrie.

30 apr. 2013, 06:38
Una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood, internată într-o clinică de psihiatrie

Catherine Zeta-Jones a început luni tratamentul, care urmează să dureze 30 de zile. Sindromul maniaco-depresiv, de care Zeta-Jones a suferit în 2011, este o tulburare a stării de spirit, caracterizată prin episoade alternative de euforie şi depresie. Potrivit Agerpres, ea a fost deja tratată de acest sindrom în clinici specializate.

Laureată în 2003 a premiului Oscar pentru cel mai bun rol secundar în filmul „Chicago” al lui Rob Marshall, Catherine Zeta-Jones, 43 de ani, şi-a desfăşurat cea mai mare parte a carierei la Hollywood, unde a jucat în „Traffic”, „Ocean’s Twelwe” şi „Masca lui Zorro”. Cel mai recent film în care joacă, „Efecte secundare” de Steven Soderbergh, a fost lansat de curând.

VEZI: Catherine Zeta-Jones, SEXY în lenjerie intimă pe scena Oscarurilor VIDEO

Actriţa va putea fi văzută la vară în „Red 2„, alături de Bruce Willis, Anthony Hopkins şi Helen Mirren.