Una dintre cele mai FRUMOASE femei din Rusia, găsită MOARTĂ în pădure. Ce a dus la sfârşitul ei tragic FOTO

Yulia Loshagina, un fotomodel de mare succes din Rusia, a fost găsită fără suflare în pădurea din preajma Munţilor Urali, într-un stadiu de degradare atât de mare, încât a trebuit să fie identificată după ADN.

05 sept. 2013, 12:47
Una dintre cele mai FRUMOASE femei din Rusia, găsită MOARTĂ în pădure. Ce a dus la sfârşitul ei tragic FOTO

Poliţia încearcă să afle dacă în spatele crimei se află soţul ei, un fotograf celebru, care ar fi aflat că a fost infectat de către soţia lui cu virusul HIV.

Frumoasa rusoaică a fost găsită cu gâtul rupt şi faţă desfigurată prin ardere, după ce a fost dată dispărută din 22 august de către familia sa, notează Daily Mail.


Citeşte şi Fotomodel chinez, băgat la zdup pentru că a pozat în haine de poliţist GALERIE FOTO

Potrivit spuselor soţului rusoaicei, fotograful Dmitry Lashagin, Yulia ar fi plecat de acasă în miezul nopţii şi i-a luat maşina. Mai mult, maşina a fost descoperită în faţa casei lor de 1 milion de lire sterline câteva zile mai târziu.

Citeşte şi ALARMĂ în industria filmelor XXX. Încă un actor cunoscut a anunţat că are HIV

Totuşi, ipoteza procurorului care anchetează cazul este înfiorătoare. În urma analizelor realizate de către medicii legişti care au primit cadavrul fotomodelului, s-a descoperit că Yulia era bolnavă de HIV, ceea ce le-a oferit detectivilor pista potrivit căreia soţul rusoaice a devenit furios când a aflat că a fost infectat şi a recurs la crimă.

În plus, un alt fapt care îl încriminează pe fotograf este faptul că deşi familia a raportat dispariţia Yuliei, soţul ei nu a făcut niciun gest pentru a o căuta şi nici nu şi-a amânat munca, trăindu-şi viaţa ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.