Una dintre cele mai SEXY femei din România, divorţată de un an, spune că nu se apropie de BĂRBAŢI

Una dintre cele mai sexy femei din România, Roxana Ionescu, a declarat într-o emisiune televizată că nu se poate implica într-o relaţie amoroasă, chiar dacă a divorţat de aproape un an de zile de fostul ei soţ care o înşela, pe motiv că nu este încă pregătită pentru un astfel de pas important.

02 apr. 2013, 19:15
Una dintre cele mai SEXY femei din România, divorţată de un an, spune că nu se apropie de BĂRBAŢI

După şase ani de căsnicie şi un divorţ dureros, focoasa blondă spune că are probleme serioase în viaţa amoroasă, recunoscând că nu este pregătită, cu toate că mulţi bărbaţi au curtat-o, încercând să o facă să uite de fostul ei soţ, Laurenţiu Gheorghe.

Citeşte şi „Mama Natură” şi Bianca Rus, victimele unor cure de slăbit extreme

„Am o barieră pusă, care nu se ridică niciodată. Au fost bărbaţi care m-au invitat, dar eu am refuzat. Deci problema e la mine”, a declarat frumoasa vedetă Roxana Ionescu, în cadrul unei emisiuni de pe postul Kanal D, potrivit Libertatea.

Citeşte şi Mama natură, cu un look nou: „Încep să mă obişnuiesc”

De-a lungul timpului, vedeta a spus presei că se consideră o femeie greu de cucerit, pentru simplul motiv că îi este teamă să sufere. Cu toate acestea, ea încă speră să fie cucerită şi se se îndrăgostească din nou, după ce va trece de perioada dificilă în care se află.

Citeşte şi Roxana Ionescu, obligată să poarte ochelari. Uite cum îi stă în noua postură FOTO