Una dintre cele mai sexy VEDETE din România, suspectă de cancer

Una dintre surorile de la Cheeky Girls este suspectă de cancer. Tânăra va ajunge în România pentru un control. Inedit este că problemele Gabrielei au început după participarea la un maraton.

19 ian. 2015, 09:04
Una dintre cele mai sexy VEDETE din România, suspectă de cancer

În urmă cu patru ani, surorile Cheeky au participat la un maraton organizat lângă Londra şi, după 21 km parcurşi, Gabriela a resimţit efortul la un picior. Ulterior, ea a descoperit că are o tumoare la un genunchi şi că trebuie să ajungă la bisturiu, potrivit Libertatea.

Citeşte şi Gemenele românce Cheeky Girls au revenit: Dorm în sicrie şi ucid cu plăcere

După maraton, Gabriela a avut nişte probleme la genunchi. De atunci face analize în fiecare an. Săptămâna viitoare va veni din nou în România,l a Cluj, unde este medic tatăl ei, ca să facă analizele. Trebuie să se opereze, dar intervenţia va avea loc în Anglia. Au început anul cu multe contracte, nici n-au avut timp să plece în vacanţă. Au concerte aranjate până în luna august. Vor fi foarte ocupate tot anul„, a declarat  Margareta Irimia Semal, mama surorilor.

Artista a aflat că are o tumoare în os, descoperită, din fericire, în fază incipientă. Dacă este malignă sau benignă, doar analizele amănunţite şi biopsia pot stabili.