Una dintre victimele de la Colectiv, mesaj emoţionant după externare. Alex Plingu: Mă simt în sfârşit viu

Alex Plingu, una dintre victimele de la Colectiv, se simte mult mai bine acum. Tanarul a marturisit ca starea lui de sanatate este stabila si ca priveste cu optimism spre viitor.

18 dec. 2015, 17:22

Alex Plingu, concurentul de la X Factor, se numără printre victimele tragediei de la clubul Colectiv. După incendiul din Colectiv, tânărul a ajuns la spital cu arsuri de gradul II pe mână, pe coapse şi pe spate, o ureche carne vie, iar un picior, zdrobit in ultimul hal. După o lună, Alex a fost externat din Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, alături de alţi trei tineri, cu emoţia unui nou început.

„Acum sunt la recuperare. Sunt in refacere. Am dureri la mana si pe spate, insa ma simt in sfarsit viu. Mi-am luat un avocat pentru ca lucrurile nu o sa ramana asa, dupa tot ce s-a intamplat la Colectiv”, a spus Alex, potrivit cancan.ro.

Alex a vorbit şi despre planurile sale pe viitor.

„Vreau ca dupa ce ies de aici sa iau lectii de canto. Eu am vorba aia, daca nu muncesti, nu castigi. Meseriile pe care le voi profesa sunt: arhitectura (n.r – Alex este student la Facultatea de Arhitectura) si muzica. Imi pare rau ca nu am cantat asa cum trebuia pentru ca am fost acolo de la opt dimineata si am intrat seara pe scena si se adunase oboseala. Cand am intrat pe scena parintii mei cantau in acelasi timp cu mine versurile melodiei. Este si normal, nu doar ei imi stiu melodiile ci si vecinii mei. Pe viitor vreau sa ma pregatesc mai mult”, a spus Alex.