Unde ar putea Gigi Becali să muncească. Vezi care este PRIMA OFERTĂ a penitenciarului

Gigi Becali ar putea să meargă la muncă la groapa de gunoi de la Glina, informează România TV. Aceasta este prima ofertă a Penitenciarului Jilava.

16 sept. 2013, 12:06
Unde ar putea Gigi Becali să muncească. Vezi care este PRIMA OFERTĂ a penitenciarului

Până în momentul de faţă, ofertele de la Penitenciarul Jilava pentru muncă nu sunt prea diversificate. Însă, în cazul în care Gigi Becali ar avea dreptul să muncească, el ar putea alege fie să adune gunoiul de la groapa de gunoi de la Glina, fie să adune dejecţiile păsărilor de la o fermă, fie să lucreze la reabilitarea blocurilor din Capitală.

Prima ofertă a Penitenciarului Jilava pentru latifundiar este groapa de gunoi de la Glina. Deocamdată însă, Gigi Becali este pedepsit pentru trei luni, deoarece a vorbit de pe telefonul mobil al unui alt deţinut.

Latifundiarul din Pipera şi-a dorit foarte mult să poată să meargă în Galaţi să dea o mână de ajutor sinistraţilor. Cu toate că nu a putut să iasă din închisoare, Becali nu a fost indiferent la suferinţa acelor oameni, aşa că a trimis mai multe TIR-uri cu ajutoare.

În ceea ce priveşte graţierea omului de afaceri, magistraţii au stabilit termen pentru judecarea contestaţiei în data de 9 octombrie.