UNDE DAI şi UNDE CRAPĂ. Medicul Marek Vâlcu o dă în judecată pe Marioara Zăvoranu şi vrea 100.000 de euro

Scandalul "şantaj pentru silicoane" este departe de a se fi încheiat. Medicul Marek Vâlcu, care o acuză pe Oana Zăvoranu că l-a şantajat cu 10.000 de euro, o cheamă acum la tribunal pe mama vedetei, Marioara Zăvoranu.

02 iun. 2014, 06:01

Medicul Marek Vâlcu îi cere în instanţă Marioarei Zăvoranu 100000 de euro, pentru calomnie, scrie click.ro. Femeia a sărit în apărarea fiicei sale, în scandalul pe care aceasta îl poartă cu chirurgul estetician pe care l-a şantajat, şi a făcut mai multe afirmaţii defăimătoare la adresa acestuia.

Citeşte şi Oanei Zăvoranu, ameninţări prin SMS. Iată MESAJELE trimise doctorului Marek

Marioara Zăvoranu a încercat să demonstreze tuturor că Oana nu l-a şantajat pe Marek şi, mai mult, că i-a plătit esteticianului toate operaţiile. „Oana nu v-a şantajat. V-a plăcut dumneavoastră să credeţi că sunteţi şantajat. Cum puteţi spune că nu v-a plătit operaţiile? V-a pus securea la gât şi v-a cerut bani? Banii ăştia vi i-a dat”, i-a spus Marioara Zăvoranu medicului estetician care a operat-o pe Oana de cinci ori.

Citeşte şi VINOVĂŢIA Oanei Zăvoranu, probată cu DETECTORUL de MINCIUNI. De ce este vedeta judecată în libertate

Mai mult, aceasta crede că este ceva necurat la mijloc: „Nu ştiu cine v-a îndemnat să faceţi treaba asta (flagrantul organizat Oanei Zăvoranu -n.r.), dar voi afla”. Însă medicul şantajat de Oana îşi caută dreptatea în instanţă.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, ÎN LACRIMI: Nu sunt vreo infractoare. Vezi ce spune despre FLAGRANT

Joi, avocatul acestuia a dat-o în judecată pe Marioara, cererea fiind înregistrată la Tribunalul Bucureşti. „Având în vedere declaraţiile defăimătoare şi mincinoase, ce nu corespund adevărului, ale doamnei Marioara Zăvoranu, doctorul Marek a decis să o dea în judecată şi a depus o cerere de chemare în instanţă împotriva acesteia, pentru denigrarea imaginii sale. Pentru prejudiciul de imagine pe care i l-a adus, domnul Marek îi cere daune morale de 100.000 de euro”, a declarat în avocatul Katia Cicală.