Unde faci SEX vara asta, în funcţie de zodie

Dragostea te poate lovi atunci când te aştepţi mai puţin şi cam la fel e şi cu pasiunea fulgerătoare. Astrele ştiu cel mai bine unde te va apuca dragul de iubitul sau soţul tău în vara asta. Vezi mai jos unde faci sex vara asta, în funcţie de zodie.

17 iul. 2017, 19:48
Unde faci SEX vara asta, în funcţie de zodie

Berbec. În cazul tău va fi nevoie de multe găleţi cu apă rece pentru a-ţi calma poftele. Verdict astral: femeia Berbec va face sex peste tot la vară.

Taur. Cum eşti foarte încăpăţânată din fire, nu-l vei lăsa pe el să decidă unde vă faceţi de cap în concediu. Verdict astral: femeia Taur va face sex în camera de hotel, costumată.

Gemeni. Orice pofte sexy ai avea la vară, un lucru e clar: toată lumea o să afle ce ai făcut şi cu cine. Verdict astral: femeia Gemeni va face sex în destinaţii exotice.

Rac. Vara s-ar putea să te surprindă alături de un tip nou şi plin de năbădâi. Verdict astral: femeia Rac va face sex într-o cameră de cămin studenţesc la vară.

Leu. Pentru că ai chef de aventură, vara asta ţi-ai pus în cap să pleci în natură în fiecare weekend. Verdict astral: femeia Leu va face sex pe bancheta din spate a unei maşini, în plin câmp.

Fecioară. Vei face o nebunie şi vei pleca în vacanţă fără iubit. Poate te vor însoţi câteva prietene bune, dar rezultatul va fi acelaşi: dezmăţ. Verdict astral: femeia Fecioară va face sex pe o insulă exotică.

Balanţă. Pentru că iubitul tău este aproape copleşit de valul de pasiune din partea ta, nu va avea nimic de obiectat dacă te apucă în timpul filmului de miercuri. Verdict astral: femeia Balanţă va face sex în cinematograf.

Scorpion. Aşteaptă-te la surprize din partea iubitului tău. Verdict astral: femeia Scorpion va face sex noaptea, pe o plajă pustie.

Săgetător. Tu eşti cea mai activă vara asta şi iubitul sau soţul tău abia vor putea ţine pasul cu energia de care debordezi. Verdict astral: femeia Săgetător va face sex pe un câmp din vârf de munte.

Capricorn. Pentru că vara asta simţi nişte fiori suspecţi, de fluturi în stomac sau răzvrătire, vei vrea să ieşi din tipare. Verdict astral: femeia Capricorn va face sex într-un parc, pe o bancă.

Vărsător. Vara asta o să ai o idee trăsnită şi pentru că eşti forţată de împrejurări să o iei în pripă, aventura se va dovedi pe măsură. Verdict astral: femeia Vărsător va face sex în cort, la un festival internaţional de muzică.

Peşti. Vara asta nu ai decât să-ţi faci bagajele. Verdict astral: femeia Peşti va face sex sălbatic într-un hamac din junglă.