Unde greşesc femeile care sunt înşelate. Gesturi care îi imping pe bărbaţi să calce strâmb

Atunci cand insala, barbatii sunt condamnati si pusi la zid. Suferinta pe care le-o provoaca partenerelor lor este una fara margini, iar intrebarile pe care le lasa in sufletul lor sunt dureroase.

26 iun. 2015, 08:43
Unde greşesc femeile care sunt înşelate. Gesturi care îi imping pe bărbaţi să calce strâmb

Cu toate acestea, de cele mai multe ori chiar femeile ii imping pe barbati catre infidelitate. Iata care sunt principalele greseli pe care le fac femeile care sunt inselate:

1. Posesivitatea

Libertatea este foarte importanta pentru barbati, de aceea, in momentul in care se simt incorsetati si privati de placeri, acestia simt nevoia sa evadeze.
Una dintre cele mai mari greseli pe care le fac femeile inselate este posesivitatea, controlul permanent. Chiar daca sunt cuplati sau chiar casatoriti, barbatii au nevoie de timpul lor, de intimitate.

2. Neglijenta

Nicio femeie nu ar trebui sa se lase coplesita de greutati sau de activitatile zilnice. Chiar daca acestea sunt din ce in mai multe, o femeie trebuie sa stie sa isi organizeze timpul, astfel incat sa aiba grija de casa, sa mearga la munca, dar si sa ofere timp si afectiune partenerului sau. De cele mai multe ori, femeile inselate uita de toate aceste aspecte.

3. Lipsa ingrijirii

Barbatii isi doresc femei frumoase langa ei. Nu uita sa ai grija de tine si sa arati mereu perfect. Aranjeaza-ti parul si imbraca-te frumos, chiar daca stai acasa. Partenerul tau nu va mai fi atras sa se uite niciodata la alte femei, daca deja are langa el o femeie atractiva, care stie sa se ingrijeasca.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.