Unde mai găseşti cazare ieftină pentru Paşte. Destinaţia din România perfectă pentru o vacanţă relaxantă

Românii care încă nu și-au planificat încă vacanța de Paște și 1 Mai trebuie să ştie că există încă o opțiune pentru o escapadă relaxantă: Delta Dunării. Deși o asociază mai mult cu pescuitul, este, de fapt, un loc minunat pentru relaxare în natură și pentru a savura frumusețile pe care le oferă.

24 apr. 2024, 22:26
Unde mai găseşti cazare ieftină pentru Paşte. Destinaţia din România perfectă pentru o vacanţă relaxantă
Unde mai găseşti cazare ieftină pentru Paşte. Destinaţia din România perfectă pentru o vacanţă relaxantă

Unde mai găseşti cazare ieftină pentru Paşte. Cazarea în Delta Dunării poate fi accesibilă și oferă oportunitatea de a experimenta o masă de Paște cu bucate tradiționale specifice zonei, cum ar fi icre, chifteluțe din pește, borș de pește sau ciorbă din perișoare de pește, scrumbie la grătar și chiar calcan la tavă. Pentru exemplificare, la Crișan, în inima Deltei, un pachet pentru 1 Mai, care include trei nopți de cazare cu demipensiune (mic dejun și cină), costă aproximativ 1.630 de lei pentru un adult și 930 de lei pentru un copil. Acest preț include și o excursie cu barca pentru a admira apusul de soare pe lac, precum și transferul dus-întors cu barca de la Tulcea.

Citeşte şi: Cum va fi vremea de Paște și 1 Mai. Prognoza meteo ANM pentru intervalul 22 aprilie – 5 mai

Pentru perioada Paștelui, prețurile pot fi ceva mai mari, variind între 1.750 de lei și 1.090 de lei pentru un adult și un copil, iar acest pachet include, de asemenea, transferul cu barca dus-întors de la Tulcea și o excursie cu barca pe lacurile și canalele deltei.

Citeşte şi: Cât de mult s-au scumpit cozonacii înainte de Paște. Românii fac rabat de la desertul tradițional în 2024

Dacă preferi delta continentală, Sulina poate fi o opțiune excelentă. Proprietarii pensiunilor din zonă afirmă că mai au camere libere, dar acestea sunt solicitate în mod constant. În Sulina, un pachet de trei nopți de cazare pentru perioada Paștelui, cu masă și prânzul pascal cu bucate tradiționale, costă între 800 și 1.000 de lei de persoană, în funcție de serviciile oferite, precum excursii și transferul Tulcea-Sulina și retur. În plus, în Delta Dunării poți face diverse excursii, precum plimbări pe canalele Dunării și excursii pentru a admira frumusețile naturii locale.